Η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει 100.000.000 ευρώ στον Βιτίνια

Επαφές με τον ατζέντη του Βιτίνια ξεκίνησε η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας ως στόχο να τον κάνει δικό της. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει από το 2022 στο δυναμικό της Παρί Σεν Ζερμέν γι’ αυτό και ο σύλλογος της Γαλλίας αποφάσισε την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2029.

Ωστόσο αυτό δεν πτοεί τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος έχει πάρει την απόφαση να δώσει 100.000.000 ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του και να λύσει τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή, μετά τις αποχωρήσεις των Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς.

Με την επιλογή του Πέρεθ φαίνεται πως συμφωνεί και ο Κροάτης σταρ, που συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Ιταλία και στη Μίλαν: «Ο Βιτίνια έκανε μια απίστευτη σεζόν και ήταν πιστεύω ο πρωταγωνιστής στην εκπληκτική πορεία της Παρί.

Λένε πως είναι ένας από τους καλύτερους μέσους, αλλά προσωπικά πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος στη θέση του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι ένας παίκτη που μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα στην Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Κροάτης σούπερ σταρ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

To Top