Ποδοσφαιριστής της Σάλκε είναι και επίσημα ο Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος επιθετικός πήρε την απόφαση στα 39 του να επιστρέψει στη Γερμανία και να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία της χώρας με τη φανέλα της Σάλκε!
Ο Τζέκο με τεράστια θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα δόθηκε δανεικός από την Φιορεντίνα στους «μπλε» και θα ενεργοποιηθούν στο τέλος της σεζόν κάποια μπόνους για την περεταίρω παραμονή του στην Γερμανία.
H πρωτοπόρος της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας έβαλε στην επίθεση της έναν δεινό σκόρερ, ενώ ο Βόσνιος στράικερ πείστηκε από τους συμπατριώτες του, Μίρον Μούσλιτς (προπονητής της ομάδας) όσο και με τον στόπερ Νίκολα Κάτιτς, που έχουν γεννηθεί στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Η Σάλκε μετά από αυτή την «ηχηρή» κίνηση έχει βάλει… πλώρη για την επιστροφή της στην Bundesliga μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.



