Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θέλει ένα ακόμα μέλος στην ΚΕΔ. Έλληνα που θα ασχοληθεί με την εκπαίδευση και την Β’ Εθνική, φωτογραφίζοντας τον Χάρη Καλογερόπουλο!
Η ΚΕΔ των Λανουά, Βάλερι, Αλόνσο, Ευθυμιάδη και Κόκοτου, δεν τα προλαβαίνει όλα και έχει ζητήσει την ένταξη ενός ακόμα μέλους στην Επιτροπή!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport-fm, Λανουά και Βάλερι έχουν ζητήσει να προσληφθεί ένας ακόμα Έλληνας, ο οποίος θα αναλάβει το κομμάτι της εκπαίδευσης, αλλά παράλληλα θα ασχολείται και με τη Super League 2, κάτι που τη φετινή σεζόν ήταν στην δικαιοδοσία του κ. Βάλερι.
Η ΚΕΔ εκτός από θέση, φαίνεται πως έχει… φωτογραφίσει και το πρόσωπο που θα ήθελε να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο και αυτό είναι ο Χάρης Καλογερόπουλος. Πρώην Αθηναίος διεθνής διαιτητής, παρατηρητής Super League και προσφάτως και διεθνής παρατηρητής (μαζί με τον Σταύρο Μάνταλο).
Ο Καλογερόπουλος αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Βάλερι με τον οποίο ο πρώτος έχει εξαιρετικές σχέσεις και συχνά-πυκνά ανταλλάσσουν απόψεις για θέματα που άπτονται της διαιτησίας και εκτός χώρου… εργασίας.
Για να προστεθεί ένα ακόμα μέλος στην ΚΕΔ, πρέπει να περάσει εννοείται από την Ε.Ε. της ΕΠΟ.
