Ο Άρης, έχοντας, πλέον την οικονομική δυνατότητα να προσελκύσει παίκτες μεγαλύτερης αξίας έχει στρέψει το βλέμμα του σε διάφορες περιπτώσεις παικτών και δύο απ’ αυτές είναι ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Με δεδομένο ότι ο Ρίτσαρντ Σιάο είναι στενός φίλος της οικογένειας, αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις.
Στόχος του Νίκου Ζήση είναι η δημιουργία ενός ελληνικού κορμού και γενικότερα η ενίσχυση της ομάδας. Ο Θανάσης έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό και δουλεύει στις προπονήσεις για να επιστρέψει στο 100%, χωρίς να έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι στο ΝΒΑ.
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την σεζόν στην ισπανική Μούρθια, στην οποία έπαιξε μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό, όπου είχε 4.4 πόντους, 3,8 ριμπάουντ σε 12.7 λεπτά συμμετοχής, σε 14 αγώνες στη λίγκα ACB. Ο Έλληνας σέντερ έμεινε ελεύθερος και είναι μία καλή επιλογή για τον Άρη, αλλά και για τον ίδιο θα είναι μία ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και παρουσία στο Eurocup.
Όπως και να χει όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις θα δρομολογηθούν, αφού πρώτα εγκριθεί και τυπικά η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
