ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανονικά ο Μεντίλ, ξανά μέρος του προγράμματος ο Γιένσεν, ατομικό οι Δώνης, Μισεουί και Καντεβέρε

Με τις γνωστές απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης, με τον Χαμζά Μεντίλ πλέον να προπονείται κανονικά, τον Γιένσεν να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και τους Δώνη, Μισεουί και Καντεβέρε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Λ. NOVIBET (29/11, 19:30), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και συνεχίστηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης, παιχνίδια σε μικρό χώρο και τακτική.

Ο Φρέντρικ Γένσεν ακολούθησε -και σήμερα- μέρος του προγράμματος, οι Τάσος Δώνης και Γκαμπριέλ Μισεουί έκαναν ατομικό, ενώ ο Τίνο Καντεβέρε θεραπεία και ατομικό.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

To Top