Τρομερή ισοπαλία ανάμεσα σε Έλτσε και Αλαβές, με το 1-1 να επιτρέπει στο σύνολο του Σαράμπια να ελπίζει στην επιβίωση και τους φιλοξενούμενους στο «Βαλέρο» να έχουν δοκάρι στις καθυστερήσεις!
Η Έλτσε υποδέχθηκε την Αλαβές με τις δύο ομάδες προφανώς να ψάχνουν για τους βαθμούς που θα τους βοηθήσουν να δηλώσουν παρουσία στη LaLiga και τη νέα σεζόν.
Το τελικό 1-1, ευνοεί λίγο περισσότερο το σύνολο του Σαράμπια, αν κι εκείνο κράτησε την αναπνοή του στις καθυστερήσεις βλέποντας ένα τρομερό σουτ του Μάνας – που είχε μπει με αλλαγή στο 90’ – να σταματά στο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι στο «Βαλέρο» είδαν αρχικά τον Τόνι Μαρτίνεθ να βάζει μπροστά την Αλαβές με πέναλτι στο 51’, αλλά η κεφαλιά του Ροντρίγκες στο 72’ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ματς.
Οι γηπεδούχοι παραμένουν στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, διατηρείται το μεγάλο θρίλερ στα χαμηλά για την Αλαβές…



