Η Τσέλσι υπέστη μία σκληρή εντός έδρας ήττα στην Premier League από την Μπράιτον (1-3) δεχόμενη δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ωστόσο δεν έχει χρόνο να κλάψει για το γάλα που χύθηκε από την καρδάρα καθώς ακολουθούν για εκείνη δύο ματς-φωτιά στο Στάμφορντ Μπριτζ πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Το πρώτο είναι την Τρίτη (30/9, 22:00) κόντρα στην Μπενφίκα για την πρεμιέρα της League Phase του Champions League και το δεύτερο απέναντι στην Λίβερπουλ την ερχόμενη Κυριακή (4/10, 19:30) για την 7η αγωνιστική της Premier League, με τον Έντσο Μαρέσκα να παραχωρεί συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα (29/9) και να στάζει μέλι για τον Ζοζέ Μουρίνιο.
Οι λόγοι προφανείς καθώς ο Special One έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τους μπλε από τις δύο θητείες του στο Στάμφορντ Μπριτζ (2004-2007 και 2010-2013), με τον Ιταλό να ερωτάται για τον Πορτογάλο συνάδελφό του και να τον αποκαλεί θρύλο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.“Είναι απόλυτη τιμή να αντιμετωπίζω την Τρίτη τον Ζοζέ Μουρίνιο. Δεν είναι απλά θρύλος σε αυτόν τον σύλλογο αλλά είναι θρύλος σε πολλούς συλλόγους. Θα είναι προνόμιο να αντιμετωπίσω τον Ζοζέ”, τόνισε αρχικά ο Μαρέσκα για να συμπληρώσει για την επικείμενη μάχη με την ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη:
“Το ματς κόντρα στην Μπενφίκα θα είναι εντελώς διαφορετικό με αυτό που δώσαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (σ.σ. νίκη με 4-1 τηςΤσέλσι σε νοκ-άουτ ματς για τη φάση των 16). Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλούς τραυματίες ποδοσφαιριστές.
Αυτό το απόγευμα θα αξιολογήσουμε την κατάσταση του Καϊσέδο, του Ζοάο Πέδρο και του Αντρέι Σάντος. Είναι όλοι παίκτες, δυστυχώς για εμάς, με μικροπροβλήματα. Θα δούμε την Τρίτη αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Ωστόσο έχουμε ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ για να αντικαταστήσουμε τους παίκτες που δεν θα είναι διαθέσιμοι”.
