Τα δύσκολα και πιο σημαντικά στην περίοδο της προετοιμασίας ξεκινούν τώρα για τον Άρη, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τη Μονακό.
Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τη φιναλίστ της περυσινής Ευρωλίγκας σε δύο διαδοχικά φιλικά, που θα γίνουν τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στο Πριγκιπάτο.
Οι αγώνες με τη γαλλική ομάδα θα δείξουν πού βρίσκεται η ομάδα, περίπου τρεις εβδομάδες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου κόντρα στη Βενέτσια (30/09), για την πρεμιέρα του EuroCup.
Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Μπόγκνταν Κάραϊτσιτς για τα δύο ματς με τους Μονεγάσκους ο Αρνόλντας Κουλμπόκα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα πρώτα φιλικά, λόγω ενός τραβήγματος στον λαγονοψοΐτη.
