Με δύο σημαντικές προσθήκες ενισχύεται από αύριο η προετοιμασία του Άρη, καθώς οι νεοαποκτηθέντες Πέρεθ και Γένσεν ενσωματώνονται στις προπονήσεις της ομάδας και μπαίνουν άμεσα στη… μάχη για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, που αποκτήθηκαν για να προσδώσουν ποιότητα και εμπειρία στον άξονα και στα άκρα του γηπέδου, θεωρούνται βασικά «γρανάζια» στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη νέα σεζόν, αρχής γενομένης απο τα δύο κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Αράζ στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.
Με δεδομένο ότι ο χρόνος μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού είναι περιορισμένος, Πέρεθ και Γένσεν καλούνται να μπουν άμεσα στο κλίμα και να αποκτήσουν αγωνιστική χημεία με τους νέους τους συμπαίκτες. Γι’ αυτό και το φιλικό με την Ανόρθωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Άρη.
Το στοίχημα είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι και να προσφέρουν ουσιαστικά από το ξεκίνημα, με την παρουσία τους να κρίνεται καθοριστική για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
