Ο Παναθηναϊκός… γκρέμισε τον ΠΑΟΚ από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη του στη Λεωφόρο και πλέον η κορυφή ανήκει στον Ολυμπιακό. Στο -3 η 3η ΑΕΚ, στο -10 το «τριφύλλι»!
Ο Παναθηναϊκός έπαιζε… ρέστα κόντρα στον ΠΑΟΚ για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες διεκδίκησης του πρωταθλήματος και τα κατάφερε. Ήταν διαβασμένος, ουσιαστικός και εντυπωσιακός στο πρώτο ημίωρο όπου βρήκε τα δύο γκολ με τους Πάντοβιτς και Γέντβαϊ. Με το γρήγορο 2-0 το «τριφύλλι» έβαλε βάσεις για τη μεγάλη του νίκη, αφού άντεξε στην τεράστια πίεση του ΠΑΟΚ στην επανάληψη που έγινε ακόμη μεγαλύτερη μετά τη γκολάρα του Κωνσταντέλια για το 2-1.
Πλέον μετά την «πράσινη» νίκη, άλλαξε και το βαθμολογικό τοπίο στην κορυφή, εκεί που βρέθηκε ξανά μόνος ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ είναι στο -2 από την πρώτη θέση, η Ένωση στο -3, ενώ ο Παναθηναϊκός με ματς λιγότερο στο -10!
Διαιτητής: Ντάνιελ Σλάγκερ (Γερμανία)
Κίτρινες: 4’ Τζούριτσιτς, 72’ Σιώπης, 90’+2΄ Μλαντένοβιτς, 90’+2’ Τσέριν – 46’ Γιακουμάκης, 72’ Τάισον, 90΄+2’ Μπιάνκο
Αποβολές: –
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ράφα Μπενίτεθ): Λαφόν, Γεντβάι, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά, Κυριακόπουλος (50’ λ.τρ. Κυριακόπουλος), Τσιριβέγια, Σιώπης (74’ Τσέριν), Ζαρουρί, Τετέ (74’ Μπακασέτας), Τζούριτσιτς (85’ Πελίστρι), Πάντοβιτς (85’ Μαντσίνι).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Κένι, Λόβρεν, Κετζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (59’ Μπιάνκο), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (75’ λ.τρ. Ιβάνουσετς), Ντεσπόντοφ (59’ Τάισον), Γιακουμάκης (68’ Τσάλοφ)



