ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης θα κάνει κίνηση για Τολιόπουλο, αλλά δεν μπαίνει σε διαδικασία πλειστηριασμού 

Παρά την διαφαινόμενη συμφωνία του Άρη με τον Στέφαν Γιόβιτς, με τα Σέρβικα μέσα να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του PRESSARIS, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Παρά το γεγονός λοιπόν, πως η περιφέρεια του Άρη μοιάζει “γεμάτη”, ο Τολιόπουλος αποτελεί μια έξτρα κίνηση που αναβαθμίζει το ρόστεερ, με τον Έλληνα γκαρντ να βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του.

Άλλωστε ο Τολιόπουλος έχει συνδέσει το όνομα του με την αναγέννηση του Άρη, γνωρίζοντας πλήρως το περιβάλλον γύρω από την ομάδα. Ο 30χρονος παίκτης αποτελεί διακαή πόθο των κιτρινόμαυρων και είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Βασίλη Σπανούλη, όπως έγραψε το PRESSARIS στις 6 Ιουνίου και μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο Άρης θα κάνει την κίνηση του, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα μπει η ομάδα σε πλειστηριασμό για τον παίκτη και φυσικά δεν θα προσφέρει χρήματα που ξεφεύγουν από την πραγματικότητα.

To Top