Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ, ο Σέρχιο Γιουλ έγραψε ιστορία. Έφτασε τους 29 τίτλους με την «βασίλισσα» και είναι πλέον τέταρτος όλων των εποχών στην ιστορία του κλαμπ.
Ο 37χρονος Ισπανός γκαρντ ξεπέρασε τον Λούκα Μόντριτς, που έμεινε στους 28 τίτλους με τους Μαδριλένους μετά την… άγονη φετινή σεζόν. Ο Κροάτης μέσος παραμένει πάντως ο πρώτος σε τίτλους με την ποδοσφαιρική Ρεάλ μπροστά από Ντάνι Καρβαχάλ (27), Νάτσο Φερνάντες (26), Καρίμ Μπενζεμά και Μαρσέλο (25).
Ο Γιουλ, που είναι δεύτερος σκόρερ και πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Ρεάλ, είναι ο αθλητής με τις περισσότερες σεζόν στο σύλλογο, σύνολο 19. Έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα και 9 Σούπερ Καπ Ισπανίας, καθώς επίσης 3 Ευρωλίγκες και ένα Διηπειρωτικό.
Μόλις τρεις παίκτες, όλοι τους επίσης της μπασκετικής Ρεάλ, έχουν περισσότερους τίτλους από τον Γιουλ: Ο Κλίφορντ Λούικ είναι πρώτος με 33 τρόπαια σε 16 σεζόν, ο Ράφα Ρουγιάν με 31 σε 18 και ο Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν επίσης με 31 αλλά σε 17 σεζόν.
