Ο ΟΦΗ ενημέρωσε τους Δημήτρη Σωτηρίου, Βασίλη Σηφάκη και Ανδρέα Αδαμάκη ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.
Τρία συμβόλαια που λήγουν στον ΟΦΗ δεν θα ανανεωθούν, καθώς οι Δημήτρης Σωτηρίου, Ανδρέας Αδαμάκης και Βασίλης Σηφάκης ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν στους Κρητικούς.
Ο Σωτηρίου έγινε κάτοικος Ηρακλείου το καλοκαίρι του 2018, με τον ίδιο να μένει στον ΟΦΗ για επτά σεζόν και να αποτελεί ένα από τους πιο έμπειρους παίκτες στην ομάδα. Το συμβόλαιο του λήγει τέλος Ιουνίου, με τον ίδιο να ενημερώνεται από τους ανθρώπους του συλλόγου πως δεν θα ανανεωθεί.
Η απόφαση για τον Βασίλη Σηφάκη ήταν γνωστή εδώ και μέρες ότι δεν θα γίνει κίνηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.
Τέλος, ο Ανδρέας Αδαμάκης έπαιζε στην Κ19 του ΟΦΗ, με τον επιθετικό να μη συνεχίζει στην ομάδα και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
