Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, ο Γουίλ Κλάιμπερν έχει ήδη απασχολήσει τα ευρωπαϊκά media για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο 36χρονος περιφερειακός (2μ.01) βρίσκεται σύμφωνα με την Walla στο στόχαστρο της Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία θα του προσφέρει ό,τι ζητήσει για να την βοηθήσει να κατακτήσει το EuroCup της περιόδου 2026/27.
Προπονητής της Χάποελ είναι ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη χώρα την Κυριακή (5/7) για να σηκώσει μανίκια και να “τρέξει” τον σχεδιασμό εν όψει της ερχόμενης σεζόν.
Ο Κλάιμπερν είχε 13.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 25:33 σε 33 αγώνες της EuroLeague, ενώ σε περίπτωση που όντως συνεχίσει στην ισραηλινή ομάδα, θα είναι πιθανός αντίπαλος του Άρη.



