Την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη θα πραγματοποιήσει σήμερα (09/11) ο Αμίν Νουά, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Μπαχτσεσεχίρ (11/01, 20:00).
Ο Γάλλος παίκτης, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή (07/11) το βράδυ πήρε στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Μύκονο μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.
Στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη νεοφώτιστη ομάδα κάθισε δίπλα στον Άλεξ Μερκβιλάτζε και τον Γιώργο Τανούλη, οι οποίοι του εξηγούσαν ορισμένα πράγματα για την ομάδα, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς του έδειξε κάποια συστήματα.
Ο Κροατοπολωνός προπονητής θα αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει τον Νουά στη 12άδα του ματς με την τουρκική ομάδα, αναλόγως της κατάστασής του στις δύο προπονήσεις, που θα προηγηθούν



