ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο… κάδρο το θέμα του γηπέδου: Το business plan, η τριμελής επιτροπή και η προσέλκυση επενδυτή

Το θέμα του γηπέδου τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και το μπάσκετ του Άρη ήταν, είναι και πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Χθες, η νέα διοίκηση αναφέρθηκε στο θέμα αυτό. Τα βασικά σημεία;

Α. Σε ότι αφορά το μπάσκετ: “θα αργήσει λίγο περισσότερο η διαδικασία γιατί είναι λίγο μπλεγμένο το ιδιοκτησιακό και θα πρέπει να γίνει συζήτηση της νέας διοίκησης με την ΚΑΕ προκειμένου να έχουμε κοινό στόχο. Θα προσπαθήσουμε να το ξεμπλέξουμε”, όπως είπε ο Σίμος Αϊβαζίδης.

Β. Σε ότι αφορά το μπάσκετ υπάρχει ένα έτοιμο business plan σε συνεργασία με την ΠΑΕ και ένα σχέδιο αρχικά για την επέκταση του Κλεάνθης Βικελίδης. “Το σχέδιο δουλεύεται συστηματικά ώστε να χρηματοδοτηθεί. Αυτή είναι η πρώτη δέσμευση της νέας διοίκησης. Θέλουμε να πετύχουμε η Θύρα 2 να γίνει όπως οι 7 και 9, δηλαδή πάνω από την υπάρχουσα θύρα να γίνει ένα πατάρι και στη μέση σειρά από σουίτες. Αυτό είναι τεχνικά εφαρμόσιμο, έχει γίνει ήδη η προμελέτη και έχει κοστολογηθεί το έργο. Από βδομάδα ξεκινάμε την αναζήτηση των πόρων” σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση.

Υπάρχει πάντα η περίπτωση της έκτασης που είχε αναφερθεί τα προηγούμενα χρόνια στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στον αριθμό 65 πλησίον του κτηρίου Zeda, που ανήκει στον ΟΑΕΔ.

Παράλληλα αναζητούνται και άλλες λύσεις στην ευρύτερη ανατολική Θεσσαλονίκης.

Γ. Η σχέση με την προσέλκυση επενδυτή είναι συνυφασμένη. «Το γήπεδο είναι το… τυράκι προσέλκυσης νέου επενδυτή. Βεβαίως μπορεί να δοθεί συνδυαστικά και ανοίγει τις επιλογές. Υπήρχαν δύο περιπτώσεις. Θέλω να βάλω λεφτά για τον Άρη ή εκμεταλλευόμενος το πρότζεκτ του γηπέδου, θα κάνω και αυτό μαζί. Για το θέμα ενδιαφερόμενων… καπνοί υπάρχουν, όχι φωτιά. Έχω ακούσει για κάποιες πρώιμες συζητήσεις. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει καπνός αλλά όχι φωτιά», όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δημιουργείται τριμελής επιτροπή για το γήπεδο, αποτελούμενη από τους Σίμο Αϊβαζίδη, Αβραάμ Τοσουνίδη και Λεωνίδα Μπακούρα.

To Top