Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Final 4 της Αθήνας.
Οι παίκτες των πράσινων έκαναν κανονικά το μεσημέρι της Τετάρτης (20/5) προαιρετική προπόνηση στο γήπεδο του Αμαρουσίου, με την προετοιμασία να ξεκινά επίσημα από την Πέμπτη (21/5), όπως ήταν εξαρχής προγραμματισμένο, μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Εργκίν Αταμάν στους παίκτες του.
Ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.
Πλέον, αναμένεται συνάντηση του Εργκίν Αταμάν με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού (πιθανότατα την Πέμπτη 21/5, καθώς δεν έχει γίνει προς το παρόν καμία) και συγκεκριμένα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Αν δηλαδή θα ολοκληρωθεί άμεσα η συνεργασία τους (που είναι το πιθανότερο σενάριο) ή μετά τους τελικούς της Stoiximan GBL.



