ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης Σιάο με τη νέα διοίκηση του ΑΣ Άρης – Τα βασικά θέματα της ατζέντας

Στα γραφεία της ΚΑΕ συναντήθηκαν ο ιδιοκτήτης Ρίτσαρντ Σιάο και η διοίκηση του με τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Άρη… Μια συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με την ευκαιρία της παρουσίας του νέου ιδιοκτήτη της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» εκτός από τον Ρίτσαρντ Σιάο, ο διευθύνων σύμβουλος, Αγαπητός Διακογιάννης, ο επιχειρησιακός διευθυντής, Βύρων Αντωνιάδης, ο general manager, Νίκος Ζήσης, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Σίμος Αϊβαζίδης, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και εκπρόσωπός του στην ΚΑΕ, Αβραάμ Τοσουνίδης και ο γενικός γραμματέας του ΑΣ, Αλέξανδρος Γκαντώνας.

Όπως διαβεβαιώνουν οι παρευρισκόμενοι η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δύο φορείς του συλλόγου βαδίζουν μαζί με γνώμονα το καλό του Άρη. Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν το πλαίσιο της οικονομικής συνεργασίας των δύο φορέων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την αξιοποίηση των Ακαδημιών Μπάσκετ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα συζητηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

To Top