Το απόλυτο στα φιλικά της παιχνίδια συνεχίζει η Καλαμάτα. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε αυτή τη φορά με σκορ 2-1 του ΠΑΟΚ Β, κάνοντας το 4/4 στα φιλικά που δίνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.
Η Καλαμάτα ήταν καλύτερη συνολικά στο ματς, ούσα πιο επικίνδυνη και κατάφερε να προηγηθεί στο 30ό λεπτό μετά από συνεργασία των Μορέιρα, Μάντζη, Τσέλιου, με τον τελευταίο να σκοράρει για το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο ξεκίνημα του β’ μέρους η Μαύρη Θύελλα έκανε δύο τα τέρματά της, με τον Μπρούνο Γκάμα να σερβίρει με εκτέλεση κόρνερ και ο Μπονέτο από κοντά να γράφει το 2-0 στο 49′.
Έξι λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ Β κέρδισε πέναλτι, με τον Αντρέ Ρικάρντο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για να μειώσει σε 2-1. Παρόλα αυτά, το σκορ δεν άλλαξε και παρέμεινε ως είχε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή στο γήπεδο της Χαλάστρας.
