ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταλαιπωρία για τον Άρη! Αεροπορικώς στην Αθήνα, τελευταία προπόνηση και διανυκτέρευση στην Καλαμάτα, οδικώς στην Τρίπολη

Το θέμα της αλλαγής έδρας του αγώνα ΟΦΗ – Άρης δημιουργεί ταλαιπωρία στους κιτρινόμαυρους. 

Η αποστολή του Άρη θα πετάξει το πρωί της Παρασκευής για την Αθήνα μιας και δεν έχει άλλη ώρα πτήση, κάτι που σημαίνει πως δεν θα γίνει προπόνηση στο Ρύσιο. Έπειτα θα μεταβεί οδικώς στην Καλαμάτα όπου και θα διανυκτερεύσει μιας και στην Τρίπολη δεν υπάρχει διαθέσιμο ξενοδοχείο. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία προπόνηση θα γίνει στην πόλη της Μεσσηνίας.

Την επόμενη μέρα, δηλαδή το Σάββατο οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν οδικώς από την Καλαμάτα για το παιχνίδι που έχει οριστεί στις 18:00. Μετά το τέλος του αγώνα, η αποστολή του Άρη θα πάρει το δρόμο της επιστροφής. Πρώτα για την Αθήνα οδικώς όπου και θα μείνει διότι η τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη δεν έχει θέσεις.

Ουσιαστικά η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει στη βάση της το πρωί της Κυριακής. Αυτό σημαίνει πως θα χαθούν τρεις μέρες με το πήγαινε – έλα!

To Top