Το Μαρούσι πήρε το ντέρμπι και βύθισε ακόμη περισσότερο τον Πανιώνιο (video)

Πραγματοποιώντας ένα τρομερό τέταρτο δεκάλεπτο, το Μαρούσι νίκησε εκτός έδρας τον Πανιώνιο με σκορ 92-80, διατηρώντας τους Νεοσμυρνιώτες στον βυθό της βαθμολογίας χωρίς νίκη.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου (08/11) το Μαρούσι, με την ομάδα των Βορείων Προαστείων να περνά από τη Γλυφάδα με σκορ 92-80 επί του Πανιωνίου για την 6η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι στο σκορ στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, με τον Ιστορικό να αντιδρά στη συνέχεια και να προσπερνά στο σκορ, διεκδικώντας με αξιώσεις τη νίκη. Ωστόσο, ένα απίθανο 17-0 σερί του Αμαρουσίου στα μέσα της τελευταίας περιόδου, επέτρεψε στην ομάδα του Παπαθεοδώρου να πάρει τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν (2-3) και να ρίξει στο 0-6 τους Νεοσμυρνιώτες.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κινγκ με 21 πόντους και 9 ασίστ, με τους Ρέινολντς (18π., 6ρ.) και Μέικον (17π., 6ασ.) να προσθέτουν πολύτιμες βοήθειες. Για το σύνολο του Ηλία Ζούρου, ξεχώρισαν Σταρκς και Γουότσον με 23 και 19 πόντους αντίστοιχα.

 

To Top