ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χιμένεθ: “Πάμε για πρόκριση με Παναθηναϊκό, δυο μεταγραφές του είναι όλο το μπάτζετ του Άρη”

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στον Παναιτωλικό μίλησε για τη νίκη του Άρη αλλά και για τον επόμενο γύρο του θεσμού του Κυπέλλου, ενώ σχολίασε και την μεταγραφή του Μπουσαΐντ.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV

«Καλή χρονιά. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, και είναι αλήθεια ότι στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση έπεσε. Έγιναν αρκετές αλλαγές, ενώ υπήρξε και ένα διάστημα απουσίας από αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε είναι λογικό. Είναι σημαντικό ότι μερικοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Φαμπιάνο και ο Καντεβέρε, αναρρώνουν και παρόλο που δεν είναι στο 100%, προσπαθούμε να τους φέρουμε στους προσωπικούς τους ρυθμούς. Έχουμε αρκετό χρόνο για να το πετύχουμε.»

Για την επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος και δύσκολος αντίπαλος. Με δύο μεταγραφές μπορούν να αξιοποιήσουν φτάσουν όλο το μπάτζετ μας, αλλά και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε για την πρόκριση.»

Για τον Μπουσαΐντ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε με απόφαση του κλαμπ και μπορούμε να βασιστούμε πάνω του. Όπως έχω πει, αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να βρούμε ποιοτικούς παίκτες, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Μπουσαίντ είναι καλός ποδοσφαιριστής. Έχει να αγωνιστεί καιρό, επτά μήνες, οπότε θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε τις σωστές συνθήκες για να αποδώσει τα μέγιστα για τον Άρη»

To Top