“Έβγαλε” το… περιβραχιόνιο! Παραίτηση Πουλίδο από αρχηγός του Άρη

Ο Ρούμπεν Πουλίδο φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Άρη φέτος σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε, όντας ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής της κιτρινόμαυρης ομάδας που διαθέτει στην πλειοψηφία της νεαρούς παίκτες.

Ο Ισπανός αμυντικός, όπως έγινε γνωστό, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ζήτησε από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να παύσει να είναι ο αρχηγός της ομάδας, εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.

Ως δικαιολογία στον προπονητή του επικαλέστηκε ότι λόγω απουσίας διερμηνέα αδυνατεί ως αρχηγός να συνεννοηθεί είτε με τους συμπαίκτες του είτε με τους διαιτητές. Ο Μιλίνκοβιτς έκανε αποδεκτό το αίτημα του Ισπανού, αν και γενικά δείχνει προβληματισμένος ή και ενοχλημένος από την γενικότερη προσφορά του, αλλά και τη συμπεριφορά του στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Από δω και πέρα, μετά τον Διούδη, αρχηγός ορίστηκε ο Νίκος Αγγελούδης, όπως ανακοίνωσε ο Σέρβος τεχνικός χθες στους ποδοσφαιριστές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικές βδομάδες, μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό είχε δημιουργηθεί ένταση, ανάμεσα στον Ισπανό και φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι υποστήριξαν ότι πέταξε το περιβραχιόνιο, με τον 33χρονο αμυντικό να ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του στη συνέχεια ότι ποτέ δεν έκανε μια τέτοια ενέργεια.

To Top