Έρχονται αλλαγές – μήνυμα από Μιλίνκοβιτς

Το μήνυμα από την πλευρά της διοίκησης προς το τεχνικό δίδυμο της ομάδας εκφράστηκε στη χθεσινή συνάντηση, που έγινε υπό το βάρος της κακής αγωνιστικής πορείας και των συνεχόμενων ηττών του Άρη.

“Να φτιάξεις μια ομάδα με παίκτες μαχητές και πολεμιστές. Μην υπολογίσεις ονόματα” ήταν σύμφωνα με πληροφορίες το νόημα των όσων διεμήνυσε ο Δημήτρης Ηλιάδης προς τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και τον Ζόραν Λόντσαρ. Η 17η θέση, η εικόνα της ομάδας, οι χαμηλές αγωνιστικές “πτήσεις” των λεγόμενων “πρώτων βιολιών” της ομάδας συνθέτουν το παζλ της κιτρινόμαυρης αγωνιστικής κρίσης.

Οι δυνατότητες του ρόστερ του Άρη είναι συγκεκριμένες, ο σχεδιασμός που έγινε το καλοκαίρι έχει πολλά τρωτά σημεία αποδεδειγμένα πια και βάσει του αποτελέσματος. Το πώς θα σωθεί η παρτίδα είναι ένα θέμα που απασχολεί τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, η οποία καλείται στην παρούσα φάση να προκαλέσει το ηλεκτροσόκ και να βρει τις επιλογές που θα φέρουν μια διαφορετική εικόνα και σίγουρα μια πιο αποτελεσματική ομάδα.

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω, αναμένονται κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, στο σκεπτικό ότι θα παίξουν όσοι είναι στην καλύτερη κατάσταση και όσοι έχουν διάθεση να δώσουν το 100%, ως πραγματικοί “μαχητές” σε μια περίοδο δύσκολη και κάτω από το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Το μήνυμα “μην υπολογίζεις ονόματα” όπως εκφράστηκε από τα διοικητικά χείλη, με απλά λόγια ερμηνεύεται ότι στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αναμένονται αλλαγές που θα στείλουν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα.

Ο Σέρβος τεχνικός προφανώς έστειλε το δικό του σε δύο από τους βασικούς και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο δεν βρίσκονται στην αποστολή του φιλικού με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία, όχι για ιατρικούς λόγους, αλλά προφανώς γιατί δεν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία τους με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

To Top