Ο Καρυπίδης πρέπει να «χτίσει» εμπιστοσύνη με τον κόσμο του και την νέα ομάδα άσχετα με το δικαστικό μέτωπο

Η χρονιά επί της ουσίας έχει ολοκληρωθεί για τον Άρη. Με αγωνιστική αποτυχία, από την στιγμή που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ λίγκα. Αποτυχία που δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε κάτω από το… χαλάκι και έχει ήδη ομολογηθεί και δημόσια από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η «επόμενη μέρα» πρέπει ήδη να δρομολογηθεί, τη στιγμή που αναμένονται απαντήσεις από τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ γι αυτά που έγιναν, για αυτά που δεν έγιναν και αυτά που θα γίνουν.

Παράλληλα, υπάρχει στο βάθος του τούνελ, η δικαστική υπόθεση που αφορά την παραμονή ή όχι του Ηρακλή στην Σούπερ λίγκα και το κατά πόσο μπορεί να ανέβει ο Άρης ως 3ος από την Football League.

Είναι μια υπόθεση που θα τραβήξει αρκετά χρονικά, αλλά όπως αναφέρουμε και σε άλλο άρθρο είναι κοινή επιθυμία τόσο της ΠΑΕ όσο και των οργανωμένων η δικαστική εμπλοκή των κιτρινόμαυρων να υπάρξει μόνο σε περίπτωση που τελεσιδικήσει η υπόθεση του Ηρακλή, χωρίς να εμπλακεί με κανένα άλλο τρόπο ο Άρης. 

Σε κάθε περίπτωση, ο δρόμος είναι ξεκάθαρος πάνω στον οποίο οφείλει να προχωρήσει ο Άρης.

Α. Ο Θόδωρος Καρυπίδης πρέπει να «χτίσει» σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο του Άρη, να κολλήσει το ραγισμένο γυαλί για να προχωρήσει η ομάδα. Και για να γίνει αυτό χρειάζονται πράξεις (αρκετές από τις οποίες έδειξε άλλωστε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τον πρώτο ένα με ενάμιση χρόνο στο τιμόνι της ομάδας) με ουσία και πειστικότητα.

Β. Να δημιουργηθεί η νέα ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει άσχετα με το δικαστικό μέτωπο. Θα είναι λάθος να μπει ο Άρης σε μια διαδικασία αναμονής, χωρίς ενέργειες και έργα, περιμένοντας τι και πώς θα γίνει στην υπόθεση Ηρακλή. Άλλωστε, όπως λέγεται κατά κόρον, ο Άρης καλείται να είναι πανέτοιμος σε υψηλό επίπεδο αυτή τη φορά για την νέα χρονιά και η δημιουργία της νέας ομάδας θα έπρεπε να ξεκινήσει «χθες»…

Tags

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία «ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ» στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το… μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν.
Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν… σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το… ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις».
Τι ταξίδι κι αυτό…
Από την Εθνικής Αντίστασης και τα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στην… αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της «Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης» το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο… «πανεπιστήμιο» των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.
Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο «Πανόραμα 86», μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον «Α103», μετά στο «Αθλητικό Μετρόπολις» με την εκπομπή «Metrosport» μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον «Α103».
Στα τηλεοπτικά είχε… άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ…) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον «ΑΝΤ1», αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα… εγκλήματα τιμής, να περάσει στα… all time classic εγκλήματα των… διαιτητών και τις… απιστίες της «στρόγγυλης θεάς»!
Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και «Makedonia TV» και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player.
Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us