Δόθηκε το χρίσμα στον Γαλανό! (photo)

Η επί 2,5 ώρες συνάντηση του ΑΣ με την 9μελής επιτροπή διαχείρισης κρίσεων ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4.15. Ο κύβος ερρίφθη… Με σύσσωμη απόφαση, δίνεται το χρίσμα στον Γιώργο Γαλανό και το “τιμόνι” ποδοσφαιρικού τμήματος στον 46χρονο επιχειρηματία και τους συνεργάτες του

Μετά από διεργασίες ημερών και αφού… “ξεφούσκωσε” η υπόθεση Αρβανιτίδη και δεν προχώρησαν οι σκέψεις για διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας από τον Ερασιτέχνη, δόθηκε το “πράσινο φως” στον Γαλανό, ο οποίος όπως αποδείχθηκε στην πράξη ήταν η μόνη πρόταση που έγινε στον ΑΣ Άρης.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θα έχουν υπό τη σκέπη τους την ποδοσφαιρική ομάδα, ο Γαλανός αναλαμβάνει τυπικά ως έφορος του τμήματος και θα “τρέξει” την ομάδα, εξασφαλίζοντας την χρηματοδότησή της. Σε ότι αφορά τις διασφαλίσεις και τις εγγυήσεις που προκύπτουν από την συμφωνία, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Ερασιτέχνη.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γαλανός και Κωνσταντινίδης, λίγο μετά την επικύρωση της απόφασης.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top