Για πάντα ζωντανός! Και επίσημα οδός “Αλκέτα Παναγούλια” (photos)

O Αλκέτας Παναγούλιας παραμένει για πάντα ζωντανός! Σήμερα, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία της ανωνύμου οδούς σε «Αλκέτα Παναγούλια» στην Θύρα 3 του Κλεάνθης Βικελίδης, στο δεύτερο “σπίτι” του, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου και το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησαν τον αείμνηστο μεγάλο αθλητή και παράγοντα  του Συλλόγου μας που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό ως αθλητής και ως προπονητής έδωσε όραμα και αξίες που μεταλαμπαδεύονται μέχρι και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ομόφωνη γνωμοδότηση της 5ης Δημοτικής Κοινότητας η πρόταση ονοματοδοσίας έγινε «προς τιμή του μεγάλου θανόντος αθλητικού παράγοντα, ο οποίος επί πολλά χρόνια σημάδεψε την πορεία του ελληνικού αθλητισμού ως προπονητής του εθνικού συγκροτήματος και άλλων ομάδων ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης, αλλά και ως άνθρωπος που με κοινωνικές παρεμβάσεις έδειξε πως πρέπει να είναι ένας ενάρετος πολίτης».

To Top