Επίθεση Σαρλή σε Γαλανό: “Μας κορόιδευε, είπε θα βάλει, αλλά έβγαλε και χρήματα”

O πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής μίλησε για τον Γιώργο Γαλανό και αναφέρθηκε σε χρέη που άφησε.

Τα όσα είπε στον “Aρένα”:

«Μετά από πολλά χρόνια η ΚΑΕ Ηρακλής τον Ιανουάριο ενώ πήγαμε να διαμαρτυρηθούμε γιατί έπεφτε η ομάδα, στην γενική συνέλευση των μετόχων μας, ψηφίστηκα και βγήκα πρόεδρος. Μετά από καιρό εμφανίστηκε ξανά ο Γαλανός και μας έπεισε ότι θέλει να βάλει κάποια λεφτά και να επανέλθει. Τον δέχτηκαν οι υπόλοιποι του συμβουλίου αν και δεν υπήρχε καλό κλίμα απέναντι του».

Για τα χρέη που άφησε ο Γαλανός: «Οι πάντες των κατηγορούν. Από όλα αυτά που είπε, τίποτα δεν έκανε. Είχε πει θα βάλει 150 χιλιάδες ευρώ για να σώσουμε τον Ηρακλή. Θα βάζαμε εμείς 70 χιλιάδες ευρώ, τα βρήκαμε εμείς αλλά αυτός δεν έβαλε ούτε δραχμή. Έχω και εγώ ευθύνη, ήμουν πρόεδρος και θα έπρεπε να ήμουν πιο προσεκτικός. Τον άφηνα να κάνει και τις μεταγραφές και εγώ απλά τα υπέγραφα.

Μας είχε κοροϊδέψει και την προηγούμενη χρονιά όταν είχε πει ότι θα βάλει 500 χιλ.ευρώ αλλά τελικά δεν έβαλε ούτε 100χιλ. Όχι απλά δεν έβαλε, είχε βγάλει κιόλας. Στο τέλος έφυγε και μας άφησε και χρεωμένους με παίκτες τους οποίους ο ίδιος έκλεισε και θα πλήρωνε αυτός. Ότι έλεγε δεν ήταν ποτέ αλήθεια, εμένα με άφησε με χρέη».

Για τα όσα είπε ο Γαλανός για τον ίδιο: «Να μην τολμήσει να ξαναπεί αυτά τα προσβλητικά που λέει για μένα. Θα έχει τρελή συνέχεια με τον Ηρακλή στην δικαιοσύνη. Τώρα θέλει να πάρει και άλλη ομάδα, και σε μας αυτά τα παραμύθια έλεγε».

To Top