Κούγιας: «Ανοιχτός να παραμείνω στην Παναχαϊκή»

Ο Αλέξης Κούγιας φαίνεται θετικός στο να παραμείνει πρόεδρος στην Παναχαϊκή αρκεί να δοθεί λύση στο γηπεδικό, βρεθούν χορηγίες και αναλόγως φυαικά τι θα προκύψει στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής την Κυριακή (22/06).

Ο γνωστός ποινικολόγος ήθελε αρχικά να μεταφέρει το ΑΦΜ στην Καλαμάτα όπου δεν κατέστη δυνατό και στη συνέχεια επιχείρησε να κάνει το ίδιο στην Σπάρτη, προσπάθειες εκ των οποίων καμία δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Έτσι λοιπόν με σημερινές (19/06) του δηλώσεις δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει σε θέση οδηγού στους «κοκκινόμαυρους», τονίζοντας ότι τα πάντα θα κριθούν την ερχόμενη Κυριακή, όπου είναι προγραμματισμένη ΓΣ της Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό:

Σε περίπτωση που ο Δήμος δώσει την έγκριση για το γήπεδο: «Σε αυτή την περίπτωση είμαι ανοιχτός να μείνω στην Πάτρα και στην Παναχαϊκή. Αν έρθει ο κ. Πελετίδης και μου παραχωρήσει το Στάδιο με τίμημα μόνο για τους αγώνες, η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, η ΕΠΣ Αχαΐας στηρίξουν την ομάδα και βοηθήσουν να έρθουν οι χορηγίες, τότε δεν έχω πρόβλημα να μείνω στην Παναχαϊκή».

Σχετικά με την επερχόμενη ΓΣ της Ερασιτεχνικής: «Θα είναι αστείο αν η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής πάρει διαφορετική απόφαση από αυτή που έχεις στο αίτημα της να αποχωρήσω από την Παναχαϊκή και το έχει ζητήσει με επιστολή της από τις πολιτικές παρατάξεις του Δήμου. Δεν με ενδιαφέρει τι θα αποφασίσουν. Εγώ τους παραχωρώ το όνομα για να συνεχίσουν με τους επενδυτές που έχουν έτοιμους για την ομάδα όπως λένε».

Πηγή: www.mikriliga.gr

To Top