Η αλήθεια που είδε ο Αγγέλου στη διοίκηση και ο ρεαλισμός στα όρια της υπερβολής!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για την αλήθεια που συνάντησε στα πρόσωπα των διοικούντων, αλλά και με ρεαλισμό στα όρια της… υπερβολής πως ενδεχομένως οι κίτρινοι να χρειαστούν να παίξουν δύο χρόνια με την εφηβική τους ομάδα, ώστε να φτιάξουν την “μηχανή” τους!

Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις που έκανε στον “Sentra FM 103,3” τόνισε:

Για την τιμητική ανακοίνωση με την οποία η ΚΑΕ γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας τους: «Είναι πάρα πολύ τιμητικό. Χθες μιλάγαμε μέχρι πολύ αργά και άκουσα από ανθρώπους του Αρη, που έχουν πολύ βαριά ονόματα που είναι στην αφάνεια, άκουσα μια παρότρυνση από κάποιον πολύ σοβαρό κύριο που μου είπε: “Κύριε Αγγέλου να θυμάστε ότι δομικές προσπάθειες θέλει ο σύλλογος”. Αν παρομοιώσω κάτι φαντάσου ένα πολύ ωραίο νεοκλασικό που θέλει στήριγμα στις κολώνες».


Για τους στόχους του Άρη τη νέα σεζόν: «Θυμάσαι όταν ερχόμασταν στην Θεσσαλονική μαζί την παραμονή της γιορτής του Γκάλη; (σ.σ. ερώτηση προς τον Βασίλη Σκουντή). Μου είπες “θα ερχόμουν και με τα πόδια να παρουσιάσω αυτή την εκδήλωση”. Λοιπόν αυτό που ένιωσα τις τελευταίες μέρες ήταν τόσο αληθινό που πλησίαζε το αληθινό εκείνης της βραδιάς που αυτή η πρόταση ήταν τιμή. Τώρα το τι έχει αυτή πρόταση, τι δουλειά. Κατ’ αρχήν πρέπει να έχει το “συ” και εργασία και το “ν” ανάμεσα πρέπει να είναι το νέοι άνθρωποι. Δηλαδή συνεργασία, πρέπει να είναι νέοι άνθρωποι να εργαζόμαστε μαζί».

Για το αν έχει ταβάνι η προσπάθεια που γίνεται στον Άρη και αν κοιτούν παραπάνω: «Όχι κάθετο. Κατ’ αρχήν αν ήταν κάτι εύκολο δεν θα ήμουν εγώ προπονητής. Αυτό με κυνηγάει στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σου πω βασικές σκέψεις γιατί οι συζητήσεις πρέπει να φιλτράρονται από ιδέες πολλών ανθρώπων. Δεν είναι Σαντάμ Χουσέιν ο Άρης. Τα δύο πρώτα χρόνια μπορεί ο Αρης να χρειαστεί να παίξει και με την εφηβική του ομάδα για να μπορέσει να φτιάξει μια μηχανή που να καίει κηροζίνη, όχι αμόλυβδη. Είναι καλή η εφηβική ομάδα, Είναι άλλωστε πρωταθλήτρια. Πολύ προσεκτικά, χαμηλά, πολύ ήρεμα και μεγάλο σεβασμό στη δουελιά στα δύο πρώτα χρόνια».

 

To Top