Ανακοίνωση της ΚΜΑ για τη ψηφοφορία της Δευτέρας

Διευκρινιστική ανακοίνωση για την ψηφοφορία της Δευτέρας που αφορά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη.

Στην ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΚΜΑ διευκρινίζει ότι για την ψηφοφορία της Δευτέρας (01/07) θα υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια.

Το πρώτο θα αναγράφει: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 51% και άνω κατόπιν ελέγχου από ΚΜΑ και ΑΣ

Το δεύτερο θα αναγράφει: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 51% και άνω χωρίς έλεγχο από ΚΜΑ και ΑΣ

Και στις δύο περιπτώσεις δίνεται το δικαίωμα στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει το 51%. Στην πρώτη περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσει κάποιος το 51% είναι να υπάρξει συνεννόηση με ΚΜΑ και ΑΣ ΑΡΗΣ προκειμένου να παραιτηθούν του δικαιώματός προτίμησής τους στην ΑΜΚ. Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επενδυτής να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο καταβάλοντας το ποσό της αύξησης, που θα απομείνει μετά την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης, καθώς το ποσό που θα απομένει θα καλύπτει πάνω από το 51% του συνόλου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επενδυτής θα ελεγχθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η διαδικασία θα διαρκέσει από τις 09:00 έως τις 21:00 και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι όσοι είχαν δικαίωμα ψήφου στις τελευταίες εκλογές για τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καθώς και όσα μέλη εγγραφούν ή ανανεώσουν έως την έναρξη της διαδικασίας.

Σε ό,τι αφορά την επιστολική ψήφο θα αναρτηθούν τα δύο ψηφοδέλτια στην ιστοσελίδα της ΚΜΑ (www.arismembers.gr)  με διευκρινιστική ανακοίνωση εντός της ημέρας”.

To Top