Και πλάνο έχει και στόχο έχει έτοιμο ο Αγγέλου για τον Άρη, αλλά…

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν περίμενε να πιάσει δουλειά από χθες για τον σχεδιασμό του νέου Άρη. Είχε έτοιμα τα πλάνα του και τις εναλλακτικές λύσεις των επιλογών του στο αρχικό του πλάνο εδώ και καιρό. Πλέον ξεκινάει η διαδικασία υλοποίησης του πλάνου που έχει ο Έλληνας τεχνικός. Αυτά στο δικό του κομμάτι. Τα πιο σοβαρά παραμένουν σε διοικητικό – οικονομικό επίπεδο.

Αυτό που θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ο καθένας είναι ότι ο βασικός στόχος του Άρη και το μέλημα της διοίκησης (και) την επόμενη χρονιά είναι να γίνουν βήματα σωστά προς την οικονομική εξυγίανση. Οι άνθρωποι του Άρη με την συμφωνία που ανακοινώθηκε χθες για την τριετή συνεργασία με τον Βαγγέλη Αγγέλου πιστεύουν ότι είναι σε θέση να ενισχύσουν την δική τους προσπάθεια, γιατί μέσα στο γήπεδο θα παρουσιαστεί ένας Άρης ανταγωνιστικός και αυτό με πολλούς και διάφορους τρόπους θα έχει συνέπειες (θετικές φυσικά) ως προς την εξυγίανση.

Η κάλυψη των υποχρεώσεων της ΚΑΕ για τον πρώτο χρόνο υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99 είναι αυτό που προέχει. Ούτε οι μεταγραφές που θα γίνουν, ούτε οι συνεργάτες του Αγγέλου, ούτε τίποτα. Προέχει να εξασφαλιστεί το ποσό για να πληρώνει η ΚΑΕ τις υποχρεώσεις της στο άρθρο 99 και φυσικά κάτι πιο άμεσο είναι και η εξασφάλιση όλων εκείνων των στοιχείων που θα καταστήσουν απόλυτα πλήρη τον φάκελο για την αδειοδότηση της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Αγγέλου ήταν ξεκαθάρος χθες λέγοντας λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση για το τριετές συμβόλαιο πως και πλάνο υπάρχει και στόχος υπάρχει. Στόχος για την επόμενη χρονιά είναι ο ίδιος με διπλό νόημα. “Όσο πιο πολύ γίνεται”, αναφορικά με τον αγωνιστικό στόχο, δηλαδή όσο πιο ψηλά μπορεί να πάει η ομάδα που θα δημιουργηθεί, αλλά και “όσο πιο πολλοί γίνεται” και αφορά την συσπείρωση που θα πρέπει – επιτέλους – να υπάρξει γύρω από την ομάδα, γύρω από την διοίκηση, γύρω από όλους αυτούς που βάζουν χρήματα.

 

To Top