Βολές Ψηφίδη κατά Σκόρδα, αλλά και μήνυμα: “κοινή κατεύθυνση προς την εξυγίανση”

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μιλώντας για την χθεσινή Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α., υπογράμμισε πως δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, καθ’ ότι μόλις 150 άτομα ήταν εκεί, ο ίδιος αδυνατούσε να πάρει το λόγο εξαιτίας αποδοκιμασιών από άτομα που τάσσονται με τον Λάμπρο Σκόρδα, ενώ επεσήμανε πως δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν το ύψος της Α.Μ.Κ., αλλά η εξυγίανση του Άρη και η επίτευξη συμφωνιών με τους πιστωτές για το άρθρο 99.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον “Αρένα” :

Για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α. και την παρουσία του Λάμπρου Σκόρδα: “Δε μου επετράπη να μιλήσω για σημαντικά πράγματα. Ήταν γύρω στα 30 άτομα του κ. Σκόρδα τα οποία με γιούχαραν και δε μπορούσα να μιλήσω. Γενικώς δεν ήταν τίποτα σπουδαίο η χτεσινή Γ.Σ. 150 άτομα ήμασταν, όχι παραπάνω. Δεν υπάρχει θέμα Σκόρδα για τον Άρη. Προστατεύεται από την κατάσταση που επικρατεί, παρά τις σαχλαμάρες που έκανε. Θέλει να επιστρέψει, είναι… στόχος της ζωής του να διοικήσει και πάλι τον Άρη. Το να επιμένει, εμένα δε μου αρέσει. Δεν είναι καλή κατάσταση για τον Άρη και τα θέματά του να υπάρχει ένας άνθρωπος που έχασε πριν ένα μήνα στις εκλογές αλλά δε μπορεί να το χωνέψει”.

Για το ότι δε δόθηκε απαλλαγή: “Δε δόθηκε απαλλαγή αλλά εμένα δε μου λέει τίποτα. Εμένα με πειράζει, που ενώ είμαστε στη χρονιά της συμπλήρωσης των 100 χρόνων της ομάδας και αντί να είμαστε μια γροθιά, είμαστε χωρισμένοι. Ο Άρης είναι στη Σούπερ Λίγκα, είναι και στο άρθρο 99. Υπάρχει μια καινούρια διοίκηση, την οποία πρέπει να στηρίξουμε. Επενδυτής δεν έχει έρθει και ούτε πρόκειται να έρθει, πιστεύω”.

Για τη συμφωνία με τον Αγκάνθο αλλά και τις περιπτώσεις των Παπαζαχαρία- Παπαστεριανού: “Τη συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του Αγκάνθο η δικιά μου διοίκηση την κάναμε. Στους Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό οφείλονται πολλά χρήματα είναι η αλήθεια αλλά θα μπορούσαν να υπογράψουν, εφόσον αντιλαμβάνονται ότι δεν έχει καμία σχέση η καινούρια διοίκηση με τις παλιότερες”.

Για την ψηφοφορία για το ύψος της Α.Μ.Κ.: “Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Από την μία προσπαθούμε να αποδείξουμε σε αυτούς που χρωστάμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και από την άλλη πάμε για ψηφοφορία για να αποφασίσουμε πόσο θα είναι η Α.Μ.Κ. για υποψήφιο επενδυτή; Θα πρέπει να έχει όλος ο Άρης μια κοινή κατεύθυνση, μια κοινή γραμμή προς την εξυγίανση και την προσπάθεια για την σύναψη συμφωνιών με τους πιστωτές για το άρθρο 99″.

Για την χτεσινή τοποθέτηση του κ. Σκόρδα πως οι παίκτες του Άρη δεν πίστευαν στη νίκη μέσα στον Ατρόμητο: “Εγώ ρωτώ: Πώς γίνεται οι ίδιοι παίκτες δε μπορούν να κερδίσουν τον Πανθρακικό με 16.000 κόσμο στο Χαριλάου και μπορούν να κερδίζουν μες στον Ατρόμητο; Δεν υπονοώ κάτι, απλώς θέλω να πω πως η αλλαγή στη ψυχολογία των παικτών βοήθησε την ομάδα να πάρει το παιχνίδι. Κανένας Σκόρδας, κανένας Ψηφίδης”.

To Top