Πρώτος στόχος η διατήρηση του βασικού κορμού, δεύτερο βήμα λίγες και καλές μεταγραφές

Στόχος του Άρη για την επόμενη χρονιά είναι να διατηρήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κορμού της φετινής ομάδας και να τον εμπλουτίσει κυρίως με παίκτες που είναι νεαροί σε ηλικία, αλλά έτοιμοι για να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και να αποκτήσουν ρόλο σε μια ομάδα.

Ονόματα θα ακουστούν και θα γραφτούν πολλά, όμως ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει συγκεκριμένες επιλογές για κάθε θέση και για κάθε (εναλλακτικό) πλάνο. Ο Άρης θέλει να κινηθεί γρήγορα, όχι βιαστικά και να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα ανταποκρίνεται σε αυτό που ο κόσμος θέλει να βλέπει μέσα στο γήπεδο, σε αυτό που ο κόσμος είδε μέσα στο γήπεδο τους τελευταίους μήνες.

Είναι γεγονός ότι για κάθε θέση ο τεχνικός του Άρη έχει συγκεκριμένες επιλογές παικτών και η διοίκηση θα ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις και προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αντίπαλοι του Άρη είναι ομάδες όπως ο Πανιώνιος, το Ρέθυμνο ή ο ΠΑΟΚ, όμως οι κίτρινοι ως προς την ελληνική αγορά έχουν ένα… πλεονέκτημα: Ότι και φέτος θα είναι μια (σχεδόν) αμιγώς ελληνική ομάδα αφού υπάρχει το απαγορευτικό της FIBA και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει… χώρος και χρόνος για την ανάδειξη παικτών.

 

To Top