Το πόρισμα που δεν ήταν… πόρισμα και η μη απαλλαγή!

Το PRESSARIS επισήμανε ακριβώς πριν δέκα μέρες ότι υπάρχουν ερωτηματικά για το πόρισμα και είναι αμφίβολο για το αν πάρει η διοίκηση Γρανούζη απαλλαγή στην τακτική γενική συνέλευση. Όπως και τελικά έγινε.

Το λεπτό σημείο, όπως αποδείχθηκε και κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης είναι ότι το πόρισμα που ανέλαβε να διεξάγει ο ορκωτός λογιστής (καμία σχέση με αυτόν της ΝΕΧΙΑ) δεν έδινε μια ξεκάθαρη εικόνα. Το πόρισμα δεν… ήταν πόρισμα με άλλα λόγια!

Εκφράστηκαν ενστάσεις από την εξελεγκτική επιτροπή που κατέδειξαν πολλές ασάφειες σε ότι αφορά την χρήση εκείνης της διοίκησης της ΚΜΑ.

Βέβαια, παρουσιάστηκαν αρκετά στοιχεία από τα μέλη της διοίκησης Γρανούζη, αλλά ήταν προφανές ότι οι (έστω και αυτοί λίγοι που ήταν) παρόντες στη συνέλευση δεν πείστηκαν εκφράζοντας τις αμφιβολίες τους.

Σημείο αναφοράς, αποτελεί πως εκτός από το ότι δεν δόθηκε απαλλαγή στη διοίκηση Γρόλλιου, το γεγονός ότι δεν απαλλάχθηκε ακόμη και η «υπηρεσιακή» διοίκηση Γεωργιάδη, περισσότερο, πάντως, για να δοθεί το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση του ελέγχου που πρέπει να γίνει σε όλες ανεξαιρέτως τις διοίκησης.

Το θέμα της απαλλαγής των προηγούμενων διοικήσεων θα τεθεί στην επόμενη γενική συνέλευση, όποτε γίνει και σίγουρα μετά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο εσωτερικός έλεγχος που προανήγγειλε η ΚΜΑ.

To Top