ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο ανιψιός του Γιάννη Ψηφίδη, το θύμα της άγριας επίθεσης στην Λεωφόρο Νίκης!

Ο ανιψιός του Γιάννη Ψηφίδη, ήταν το θύμα της άγριας επίθεσης στην Λεωφόρο Νίκης, το βράδυ της Δευτέρας!

“Αν δεν είχε μαζευτεί ο κόσμος και δεν τρόμαζαν για να φύγουν, θα με είχανε σκοτώσει». Με αυτά τα λόγια εξήγησε σε κατάσταση σοκ ο 47χρονος γιατρός την άγρια επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που αποχωρούσε από το ιατρείο του επί της Λεωφόρου Νίκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον Δήμο Ψηφίδη, ανιψιός του συγχωρεμένου προέδρου του ΑΣ Άρης Γιάννη Ψηφίδη.

Ο γιατρός προσπαθώντας να δώσει μια εξήγηση, σκέφτηκε ακόμα και οπαδικά κίνητρα καθώς δεν κρύβει ότι είναι φίλαθλος του Άρη.

«Μέχρι και οπαδικά κριτήρια σκέφτηκα, αλλά δεν είμαι απο αυτούς που προκαλούν. Πηγαίνω στο γήπεδο στην εξέδρα των επισήμων και αποφεύγω γενικά διενέξεις με οπαδούς άλλων ομάδων. Δεν μπορώ να εξηγήσω ποιοι ήθελαν να με ξεκάνουν και να αφήσω ορφανά έξι παιδιά» δηλώνει στο makthes.gr.

Δεν κρύβει τον οργή του για την άνανδρη επίθεση, όπως την χαρακτηρίζει, και ζητά από την αστυνομία να διαλευκάνει την υπόθεση.

«Ήταν μια άνανδρη δολοφονική επίθεση με άγνωστα μέχρι στιγμής κίνητρα. Είμαι σοκαρισμένος και εξοργισμένος με αυτό που συνέβη. Είμαι πατέρας έξι παιδιών και έχω μεγάλη ευθύνη απέναντι στην οικογένεια μου και πολλές υποχρεώσεις σαν πολύτεκνος πατέρας. Η σύζυγος και τα παιδιά μου έχουν τρομοκρατηθεί» σημειώνει ο κ. Ψηφίδης.

Θεσσαλονίκη: “Έστησαν καρτέρι” και επιτέθηκαν σε πλαστικό χειρουργό! «Αν δεν υπήρχε κόσμος θα με είχαν σκοτώσει»

To Top