ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης: “Περήφανος για τον Άρη, έχει βάθος, αξίζει τίτλο”!

Ο Βασίλης Ψηφίδης μίλησε για την απώλεια του πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Καραμυτηλιό, τον Άρη και την προσπάθεια που κάνει φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για τον Γιάννη Καραμυτηλιό που έφυγε από την ζωή:

Ένα πραγματικό αυθεντικό ταλέντο που στα 15 του χρόνια έπαιζε στην Β’ Εθνική. Ήταν ειδικός στο να κρατάει την μπάλα και αυτό βοηθούσε και έδινε χρόνο στα μπακ και τους άλλους με τα τρεξίματα του. Έπαιζε δεξιός χαφ. Ήρθε στον Άρη το 67 και δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια γιατί τραυματίστηκε σε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό. Ήταν Τουμπιώτης. Εκείνη την εποχή στους 100 Τουμπιώτες οι 90 ήταν Αρειανοί.

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας:

Εύχομαι σαν παλιός Αρειανός η ομάδα να συνεχίσει τις επιτυχίες. Σαφώς θα κριθεί με τα παιχνίδια που έρχονται. Στα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα κριθεί το μέχρι που μπορεί να φτάσει. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Είμαι στον Άρη από 11 χρονών, είμαι περήφανος για αυτό που βλέπουμε φέτος.

Για το αν μπορεί ο Άρης να πάρει τίτλο:

Είναι ευχή μας. Πρέπει να σπάσει αυτό το σερί των 51 χρόνων. Όσο ζω θέλω να δω διαδόχους. Η φετινή ομάδα έχει βάθος, ο κύριος Καρυπίδης κάνει μια δουλειά που φαίνεται.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Οι ποδοσφαιριστές κάνουν τον προπονητή. Έχω 100 διαφορετικά παραδείγματα. Είναι τι υλικό έχεις, μετά κρίνει τον προπονητή. Είχαμε αστείους προπονητές με τους οποίους πετύχαμε.

Για τις Αμερικάνικες εκλογές:

Όποιος και να κερδίσει η πολιτική δεν θα αλλάξει. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά… όλοι ελπίζουμε και όλοι φεύγουμε.

To Top