ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σήμερα η τηλεδιάσκεψη για το Άρης-Ηρακλής, οι κίτρινοι ζητούν να παίξουν μόνο στο Παλέ!

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη για τον αγώνα μπάσκετ της 2ης αγωνιστικής Άρης-Ηρακλής, ο οποίος αναβλήθηκε ήδη δυο φορές.

Οι κιτρινόμαυροι ζητούν δίκαια να παίξουν μόνο στο Παλέ και όχι εκτός Θεσσαλονίκης! Ο αγώνας πρέπει να γίνει στο Παλέ και πουθενά αλλού και αυτό θα ισχυριστεί σήμερα ο Άρης, που προετοιμάζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι μετ’ εμποδίων με ευθύνη τα “πήγαινε – έλα” της κυβέρνησης αναφορικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημειώσαμε και χθες δεν νοείται να δίνει άδεια η πολιτεία και ο Νίκος Χαρδαλιάς για να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν (των 11 κρουσμάτων) στο γήπεδο της Τούμπας και να μην δώσει άδεια να διεξαχθεί ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες της πόλης με μηδενικά κρούσματα στην έδρα που έχει οριστεί το παιχνίδι.

Αναμένεται σήμερα λοιπόν να υπάρχει επικοινωνία των ανθρώπων του ΕΣΑΚΕ με τους εκπροσώπους της πολιτείας προκειμένου να δοθούν νέες κατευθυντήριες γραμμές για το ποιοι αγώνες μπορούν να γίνουν και ποιοι όχι, όπως και το πότε. Είναι ανοιχτό λοιπόν να γίνει το Άρης-Ηρακλής αυτό το Σαββατοκύριακο.

To Top