Θεσσαλονίκη: “Έστησαν καρτέρι” και επιτέθηκαν σε πλαστικό χειρουργό! «Αν δεν υπήρχε κόσμος θα με είχαν σκοτώσει»

Αν δεν είχε μαζευτεί ο κόσμος και δεν τρόμαζαν για να φύγουν, θα με είχανε σκοτώσει».

Με αυτά τα λόγια εξηγεί σε κατάσταση σοκ ο 47χρονος πλαστικός χειρουργός την άγρια επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που αποχωρούσε από το ιατρείο του επί της Λεωφόρου Νίκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για προληπτικές εξετάσεις με την κατάσταση υγείας του ωστόσο, να μην εμπνέει ανησυχία. «Θα παραμείνω στο νοσοκομεία γιατί οι γιατροί φοβούνται για αιμάτωμα. Ο ιατροδικαστής μου απαγόρευσε να φύγω» αναφέρει ενώ στη συνέχεια προσθέτει πως «θέλω κι εγώ να πάω σπίτι μου, αλλά θα περιμένω».

Ερωτώμενος για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε, ο άτυχος 47χρονος απαντά πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα, χωρίς να προλάβει να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη. «Δεν τους ξέρω και δεν υπάρχει κάτι που να περνάει από το μυαλό μου. Περιμένω η αστυνομία να κάνει αυτό που πρέπει και να μάθω και εγώ ποιοι είναι».

Τα κίνητρα των δραστών αναζητεί η ΕΛΑΣ

Τα κίνητρα της επίθεσης αναζητεί η αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες, ενώ εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης ερευνούν εάν τα κίνητρα ήταν προσωπικά ή επαγγελματικά και προς την κατεύθυνση αυτή αναμένεται η κατάθεση του ίδιου του θύματος.

Οι δύο δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στον γιατρό και τον περίμεναν να βγει από την οικοδομή όπου στεγάζεται το ιατρείο του. Αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα, τράπηκαν σε φυγή.

Τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Πηγή: thesstoday.gr

To Top