Κουλιμπαλί: «Η Τσέλσι μπορεί να κατακτήσει την Premier League φέτος»

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί ίσως να είχε ονειρευτεί διαφορετικά το ξεκίνημα του στην Αγγλία με τα χρώματα της Τσέλσι. Οι «μπλε» του Λονδίνου βρίσκονται πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, μετά την ταπεινωτική ήττα με 4-1 από την Μπράιτον στην επιστροφή του Γκρέιαμ Πότερ στο «Amex Stadium», αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο για την Τσέλσι η οποία προσπαθεί να αλλάξει σελίδα στην μετά-Τούχελ εποχή, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να πτοεί τον Σενεγαλέζο στόπερ της, Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος παρά τα όποια «στραπάτσα» ο ίδιος πιστεύει πως η ομάδα του ακόμη μπορεί να διεκδικήσει και μάλιστα να κατακτήσει την Premier League.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόλυση του Τούχελ που ήταν αυτός ο οποίος επέμενε για την απόκτηση του 31χρονου από την Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι, ενώ σχολίασε και τον σχηματισμό με τρείς κεντρικούς αμυντικούς που χρησιμοποιεί ο νέος του προπονητής και που ο ίδιος καλείται να προσαρμοστεί.

«Μπορούμε να κατακτήσουμε την Premier League, θέλω να γράψω ιστορία εδώ. Ήρθα στο κλαμπ με τον προπονητή που με ήθελε με κάθε κόστος να απολύεται εν τέλει. Τόσο ο Τούχελ όσο και ο Πότερ παίζουν με σύστημα τριών κεντρικών αμυντικών. Είχα συνηθίσει με τετράδα στην Νάπολι, αλλά ποτέ δε σταματάς να μαθαίνεις», ανέφερε.

To Top