Κορυφώνονται οι ζυμώσεις για τη διοίκηση Πρωτοδικείου

Κορυφώνονται οι ζυμώσεις για το νέο διοικητικό συμβούλιο, ώστε να προκύψει διοίκηση που θα προταθεί στο Πρωτοδικείο, μετά την άρνηση των Λαμπριάκου, Στεφανίδη να συμμετέχουν σε αυτό.

Η Κοινωνία Μελών Άρη, εκτός απροόπτου, αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα προκειμένου να αναδειχθούν τα μέλη που θα συμμετέχουν σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου.

Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα:

1. Ο κόσμος του Άρη έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει στις γενικές συνελεύσεις που έγιναν πριν μερικούς μήνες δίνοντας σαφής εντολή: να ξεκινήσει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος με παράγοντες που δεν θα συνδέονται με την τελευταία οκταετία και να προχωρήσει η ομάδα στην επιβίωση από τα οικονομικά παραστρατήματα των τελευταίων ετών. Πάνω σε αυτό το δεδομένο φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί η Κοινωνία Μελών, το διοικητικό συμβούλιο, έχοντας ως πυξίδα την «λαϊκή εντολή».

2. Υπάρχει η θέληση να σχηματιστεί μια διοίκηση Πρωτοδικείου στην οποία δεν θα συμμετέχουν παράγοντες που συνδέονται με την οκταετία 2004-2012.

3. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά μέλη του φορέα και στο περιθώριο της εκδήλωσης για τους χορηγούς της ΠΑΕ «δεν γίνεται να ξεκινάει ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος και στην διοίκηση Πρωτοδικείου να συμμετέχουν πρόσωπα που συνδέονται με την περίοδο που θα ελέγχονται»!

4. Ήδη συνεχίστηκαν οι επαφές, ώστε να σχηματιστεί το νέο διοικητικό σχήμα. Πάνω σε αυτή τη βάση μπορεί ο Αντώνης Ζαμπέτας να είπε το «ναι» και να προθυμοποιήθηκε να συμμετέχει (και) στη νέα διοίκηση, αλλά αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο. Από την άλλη, ήταν ένας από τους παράγοντες που «έτρεξαν» τις δύσκολες υποχρεώσεις της ομάδας από το ξεκίνημα της περιόδου.

5. Γιάννης Ψηφίδης και Κώστας Τικπασάνογλου είναι θετικοί να συμμετέχουν, ενώ ο πρώτος δείχνει αποφασισμένος να αναλάβει και το βάρος της υπογραφής που έχει ο διευθύνων σύμβουλος και τις ευθύνες που απορρέουν. Ο Ντίνος Κούης είναι αρνητικός στο να μπει σε διοίκηση Πρωτοδικείου και θα βοηθούσε μόνο από έναν εξωδιοικητικό ρόλο.

6. Πάντα είναι ανοιχτή η προοπτική της γενικής συνέλευσης, αν και αυτό το εγχείρημα, το οποίο δίνει την ουσία, αλλά και την αίσθηση της τήρησης των δημοκρατικών διαδικασιών είναι χρονοβόρο. Ας μην ξεχνάμε ότι στις 9 Νοεμβρίου είναι η «μητέρα των μαχών» με το δικαστήριο που θα κρίνει την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99. Στόχος είναι να υπάρχει «μια στιβαρή και σταθερή διοίκηση» όπως λέγεται στον Άρη!

 

To Top