Κατά δήλωσή του, σήμερα… παραιτείται ο Ματθαίου

Σήμερα θα υποβάλλει την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη ο Νικήτας Ματθαίου, όπως ο ίδιος τόνισε με δηλώσεις του, από την περασμένη βδομάδα. 

Χαρακτηριστικά η δήλωσή του έχει ως εξής: «Τη Δευτέρα υποβάλω την παραίτησή μου από το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών. Δεν πάει άλλο! Δεν μπορώ να παλεύω συνεχώς, έχοντας το 5-2 στην πλάτη μου. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω σε ένα συμβούλιο, με τις κινήσεις του οποίου διαφωνώ σε όλα. Δεν μπορεί να έχω πει από την αρχή πως ο Αρης θα πρέπει να πάει στο άρθρο 99, να λοιδορούμαι και εν συνεχεία να εφαρμόζουν τη δική μου πρόταση, ετεροχρονισμένα. Περπατώ στο δρόμο και ακούω τον κόσμο να μου λέει πως εφόσον παραμένω στη θέση μου, είμαι κι εγώ συνυπεύθυνος για ότι γίνεται. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Περισσότερα θα πούμε τη Δευτέρα».

Λογικά στη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή του από τη διοίκηση του φορέα. Σε περίπτωση παραίτησης Ματθαίου, θα αντικατασταθεί από το πρώτο αναπληρωματικό μέλος της ΚΜΑ σε σταυρούς, όπως προβλέπει το καταστατικό δηλαδή, τον Πέτρο Ταρνατώρο.

To Top