“Παρέμβαση” Γρόλλιου και Ναούμ: “Γρήγορα οι κινήσεις, αλλά όχι ‘άρπα κόλλα'”

Με επιστολή-ανακοίνωσή τους ο πρώην πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Γρόλλιος και ο πρώην ταμίας του φορέα Άρης Ναούμ κάνουν την δική τους “παρέμβαση” στις εξελίξεις που αφορούν ΠΑΕ και Λέσχη.

Αναλυτικά:

“Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και την αυτονόητη για τον κόσμο του ΑΡΗ επίτευξη του φετινού (χαμηλού δυστυχώς) αγωνιστικού μας στόχου, ΚΑΛΟΥΜΕ το προσωρινά διορισμένο Δ.Σ. της Κ.Μ.Α., όπως άμεσα και μέσω επίσημης ανακοίνωσης, αποσύρει την  ‘’προθεσμία 120 ωρών’’…….

Είναι επιεικώς ‘’άκομψο’’, όσο και αν επικαλείται το προσωρινά διορισμένο Δ.Σ. της Κ.Μ.Α.  το τυπικό του καταστατικού, να δίνεται διορία μέχρι την Δευτέρα 22/4(!!!!!!!!!!!!), μία μόλις μέρα μετά το κρισιμότερο φετινό ματς της ομάδας μας, για υποβολή υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στη πλειοψηφία του κόσμου και ουσιαστικά κατέδειξε την φανερή προτίμηση του προσωρινά διορισμένου Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Προσωπική μας πεποίθηση είναι πως το σώμα της Γ.Σ. θα πρέπει, αφού ενημερωθεί λεπτομερώς, να αποφασίσει στις 27/4 :

1)      Την  άμεση προκήρυξη εκλογών για το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α.

2)      Την παραμονή ή όχι του προσωρινά διορισμένου Δ.Σ. της Π.Α.Ε.

3)      Το χρονικό όριο της προκήρυξης εκλογών για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ανάλογα με το πόρισμα της ελεγκτικής εταιρίας NEXIA και πιθανόν και την εξέλιξη της υπαγωγής της  Π.Α.Ε. στο άρθρο 99 του Π.Κ.

4)      Τη διεξαγωγή όσων συνελεύσεων χρειαστεί για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής  λύσης.

Συμφωνούμε να γίνουνε γρήγορα οι κινήσεις , όχι όμως βιαστικά και ‘’άρπα-κόλλα’’ με το θυμικό να κυριαρχεί. Η επόμενη μέρα στα διοικητικά του ΑΡΗ μας, χρειάζεται ικανούς ανθρώπους, που θα ενώσουν τον Αρειανό κόσμο και δε θα διχάσουν. Σήμερα έφυγε ένας ‘’βραχνάς’’, τα δύσκολα και οι ευθύνες όμως συνεχίζονται…

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το Σάββατο 27/4 στο Βελλίδειο.

 

Υ.γ.  1. Οφείλουμε στο σύνολο του Αρειανού κόσμου

1) μία ειλικρινή συγγνώμη για όσα λάθη κάναμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας

2) ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη που παρείχε στην ομάδα

Υ.γ. 2. ‘Οποιος μιλούσε για Β Εθνική…

‘Αγγελος Γρόλλιος

Αριστοτέλης Ναούμ

To Top