Ανακοίνωση τεσσάρων πρώην διοικούντων: «Χαρά για τη σωτηρία, προσοχή στην επόμενη μέρα, όχι επιστροφή στο ζοφερό παρελθόν»

 Ανακοίνωση εξέδωσαν τέσσερα πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Γιάννης Ψηφίδης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Αναστάσης Αβάνογλου και Στάθης Τσομίδης.

Αναλυτικά:

Με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος και την αγωνιστική σωτηρία του ΑΡΗ δηλώνουμε τα ακόλουθα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Πρωτίστως στους ηρωικούς φιλάθλους μας που στήριξαν την ομάδα σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της, αλλά και στους παίκτες μας που επέδειξαν αστείρευτα ψυχικά αποθέματα σε κρίσιμες στιγμές.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος με τις μεταγραφές που πραγματοποιήσαμε τον Ιανουάριο συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς τα προβλήματα δεν τελείωσαν. Η τελική σωτηρία του ΑΡΗ περνάει μέσα από την οικονομική εξυγίανση του. Τούτο προϋποθέτει την ευόδωση της προσπάθειας υπαγωγής στο άρθρο 99 και την επιτυχή έκβαση της αποφασισθείσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Οι οριστικές αλλαγές στα όργανα διοίκησης της ΚΜΑ και τις ΠΑΕ πρέπει να γίνουν γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Με συγκροτημένο σχέδιο και όχι πρόχειρα. Με την ανάδειξη νέων προσώπων και όχι με επιστροφές στο ζοφερό παρελθόν. Με στόχο την υπηρέτηση του ΑΡΗ και όχι προσωπικών στρατηγικών. Με επιλογή ικανών προσώπων που θα ενώνουν και όχι θα διχάζουν τον κόσμο του ΑΡΗ.

Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τον τελικό αγώνα για την οριστική σωτηρία της ομάδος η οποία περνάει κυρίως μέσα από την οικονομική εξυγίανση της.

Τα μέλη  του τέως Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Γιάννης Ψηφίδης   Λάζαρος Παπαδόπουλος

Αναστάσης Aβάνογλου   Στάθης Τσομίδης

To Top