Σκέψεις για τουρνουά προς τιμήν του Λίμπρεχτς

Η παρουσία του Τάις Λίμπρεχτς στη Θεσσαλονίκη γέμισε με θύμησες, αναμνήσεις και πλούσια συναισθήματα τους ανθρώπους του Άρη, ειδικά τους παλαιότερους και εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί του από το 1984 και για δυο χρόνια.

Ο Ολλανδός προπονητής εκ των κορυφαίων προπονητών που πέρασαν από τον Άρη, είχε την δυνατότητα να βρεθεί με παλιούς του παίκτες (π.χ. Οικονομίδης, Μπουγιουκλής, Μουστακίδης, Μπιμπισίδης, Κατσιαούνης) και να γυρίσουν τον χρόνο πίσω σε όμορφες στιγμές για τους κίτρινους.

Με αφορμή την παρουσία του 72χρονου προπονητή στη Θεσσαλονίκη και την προγραμματισμένη επιστροφή του το ερχόμενο Πάσχα, ρίχθηκε στο τραπέζι η ιδέα να γίνει ένα φιλικό προς τιμήν του με δυο μικτές ομάδες, που θα αποτελούνται από βετεράνους των συλλόγων που κάθισε στον πάγκο τους (Άρης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ηρακλής), είτε να διεξαχθεί ένα μίνι τουρνουά παλαιμάχων με τις τέσσερις αυτές ομάδες.

Αυτές οι σκέψεις αναμένεται να πάρουν την τελική μορφή σε εύλογο χρονικό διάστημα, τη στιγμή που είναι σίγουρο ότι η οικογένεια του Άρη υποδέχθηκε με χαρά μια τόσο σημαντική ποδοσφαιρική προσωπικότητα, όπως είναι ο Τάις Λίμπρεχτς.

To Top