Λόντσαρ: Ο… κεραυνοβόλος έρωτας Μιλίνκοβιτς με Άρη και το “μπράβο στα παλικάρια”!

Ηχηρό «μπράβο» του Ζόραν Λόντσαρ στους ποδοσφαιριστές του Αρη! O στενός συνεργάτης του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον κιτρινόμαυρο πάγκο, μιλά για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (επί του Πανιωνίου).

Ο Λόντσαρ μίλησε για τον… κεραυνοβόλο έρωτα του Μιλίνκοβιτς με τον Άρη και έδωσε τα εύσημα στους παίκτες.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Αναλυτικά τα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Ζόραν, μετά από τόσο κόπο, τελικά ανταμειφθήκατε..

«Ηταν πράγματι μια μεγάλη νίκη. Είχαμε δίψα για τους βαθμούς, αλλά νομίζω πως δεν κάναμε τίποτα. Απλά η νίκη αυτή, λύνει τα πόδια των παικτών. Δεν είναι ώρα για πανηγύρια, πρέπει να δουλέψουμε πολύ, διότι το πρόγραμμα είναι βαρύ».

Μετά το 1-0 πίστευες στο διπλό ή είπες από μέσα σου, άλλο ένα ματς χάθηκε;

« Εμείς έχουμε απόλυτη σ΄ αυτούς τους παίκτες! Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως μας εγγυώνται αποτελέσματα, όμως σημασία έχει να τους βλέπουμε να παλεύουν και αυτό έκαναν και στη Ν. Σμύρνη και δικαιώθηκαν. »

-Το ξέσπασμα του Μιλίνκοβιτς, πως το εξηγείς;

« Ο Μιλινκοβιτς ξέρει πάρα πολύ καλά πως οι φίλαθλοι του Αρη και όλος ο Αρης ταλαιπωρούνται εδώ και μήνες και ήθελε να δώσει μία λύτρωση. Εβλεπε τις καλές εμφανίσεις, αλλά ήθελε και βαθμούς γιατί είδε ότι η ομάδα διψάει γι αυτούς».

-Δεν τον είχαμε ξαναδεί έτσι, να πανηγυρίζει με τόσο πάθος..

« Πράγματι και αυτό δείχνει πως έχει αγαπήσει την ομάδα, διότι ερχόμενος στον Αρη είδε πράγματα που δεν τα είχε ξαναδεί στην καριέρα του! Ισως είναι πολύ νωρίς, αλλά μέσα από τις συζητήσεις που έχουμε, καταλαβαίνω πως έχει μπει στο πνεύμα της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, το αντιλαμβάνεστε.».

-Ηταν νίκη τριών βαθμών αυτή κόντρα στον Πανιώνιο ή κάτι παραπάνω;

« Είναι μια νίκη που μας διατηρεί στην τροχιά των ομάδων που θα παλέψουν και αυτό σημαίνει πως υπάρχει πολύ δουλειά μπροστά μας. Εχουμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τα προβλήματα, τα γνωρίζουμε, ξέρουμε πως πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και αυτό θα κάνουμε».

-Τι είπες στους παίκτες μπαίνοντας στα αποδυτήρια της Ν. Σμύρνης, μετά το τέλος του ματς;

«Μπράβο παλικάρια!».

To Top