ΜΠΑΣΚΕΤ

Η μεγάλη αγκαλιά, η αναγνώριση και τα 100.000 ευχαριστώ από το PRESSARIS!

Η χθεσινή μέρα, πέρα από μια σπουδαία αγωνιστική επιτυχία, όπως ήταν η πρόκριση του Αυτοκράτορα Άρη στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ, ήταν η αφορμή για την οικογένεια του PRESSARIS να γεμίσει με χαρά, δύναμη, αλλά και μεγάλες ευθύνες.

Για μια ακόμη φορά, όπως εδώ και πάνω από πέντε χρόνια, η μεγάλη αγκαλιά του κόσμου και των χιλιάδων αναγνωστών, κατεγραψε τη δυναμική του Νο1 ανεξάρτητου μέσου ενημέρωσης που ασχολείται με την ειδησεογραφία του Άρη.

Πάνω από 50.000 επισκέψεις σε λιγότερο από 24 ώρες κατέγραψαν για μια ακόμη φορά επίσης, τη μεγάλη αναγνώριση και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Η πρώτη ανάρτηση του αγώνα στη σελίδα του PRESSARIS στο facebook, στον οποίο ο Αυτοκράτορας πέτυχε την νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ, προσέλκυσε πάνω από 100.000 άτομα, είχε πάνω από 2.300 likes και τουλάχιστον 191 κοινοποιήσεις.

Νούμερα που δείχνουν τον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, αλλά και εμπιστοσύνης ανάμεσα στο αναγνωστικό κοινό και το PRESSARIS.

Η μεγάλη αυτή αγκαλιά, η αναγνώριση μας γεμίζει δύναμη. Τα πάνω από 100.000 ευχαριστώ είναι το ελάχιστο από όλους τους συντελεστές του σάιτ και φυσικά η μια και μοναδική δέσμευση: να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα για σωστή, έγκαιρη και ανεξάρτητη ενημέρωση του κοινού, χωρίς να προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη που μας δείχνει!

To Top