slideshow-1

Έντεκα χρόνια PRESSARIS! To ευχαριστώ, οι ευθύνες και η υπόσχεση για τη συνέχεια

Πέρασαν έντεκα χρόνια κι όμως μοιάζει σαν να ήταν χθες, όταν από μια… σπίθα, από ένα μεράκι γεννήθηκε το PRESSARIS. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ήταν, όταν είδε το πρώτο… διαδικτυακό φως αυτή η δημοσιογραφική προσπάθεια, με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη για σωστή, ψύχραιμη και κυρίως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ενημέρωση των φίλων του Άρη.

Κάθε χρόνο νιώθουμε την ίδια συγκίνηση, αλλά και την ίδια αίσθηση ευθύνης. Πέρασαν έντεκα χρόνια που κύλησαν με ανάμικτα συναισθήματα, κοντράστ καταστάσεων, δυσκολίες αμέτρητες με λίγες χαρές, αλλά πάντα με πυξίδα τον σεβασμό στον αναγνώστη. Πολλές ήταν οι φορές που η δύσκολη καθημερινότητα, τα εμπόδια, τα προβλήματα και η σκληρή πραγματικότητα βρέθηκαν στον δρόμο μας, αλλά όλα αυτά μας πείσμωναν, μας έδιναν την αφορμή για συνεχή βελτίωση και αξιοπρεπή δημοσιογραφική εργασία, αναγνωρίζοντας ποια ήταν η αποστολή μας.

Ήταν ένα διάστημα σκληρής δουλειάς, αλλά και μια περίοδος, όπου επιβεβαιώνεται η επιβράβευση των θυσιών και της προσπάθειας των συντελεστών ενός μέσου, το όποιο – όχι άδικα- έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων ως το κορυφαίο μέσο που αφορά στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Φυσικά και έγιναν λάθη. Πολλά, μικρά ή μεγάλα. Ουδείς… άσφαλτος, άλλωστε, αλλά προσπαθούσαμε πάντα, να μαθαίνουμε από αυτά να γινόμαστε καλύτεροι. Τέλειοι δεν ήμασταν, ούτε μπορεί να γίνουμε. Σίγουρα όμως θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε στιγμή, σε κάθε post, σε κάθε ανάρτηση.

Τα νούμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της πορείας του PRESSARIS που πρωτίστως οφείλεται σε όλους εσάς τους αναγνώστες. Εσείς δίνετε “ζωή” και ενέργεια στους συντελεστές του Νο 1 σάιτ σε ότι αφορά το ρεπορτάζ του Άρη και Νο 3 σε ότι αφορά όλα τα ενημερωτικά σάιτ στην Βόρεια Ελλάδα να συνεχίζει να προσφέρει την ενημέρωση έγκαιρα και έγκυρα.

Ήδη στο facebook oi 25.000 (πραγματικοί…) και περίπου 16.000 (πραγματικοί) ακόλουθοι μας δίνουν τον ρυθμό να γινόμαστε καλύτεροι και πιο υπεύθυνοι.

Μέσα σε αυτό το κάδρο το PRESSARIS έχει γενέθλια… “Γεννήθηκε” στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 και… σβήνει τα έντεκα κεράκια του, όντας στην κορυφή!

Γενέθλια που ελπίζουμε όλοι να συνδυαστούν με τίτλους και διακρίσεις των κιτρινόμαυρων σε όλα τα επίπεδα!

Οι συντελεστές του PRESSARIS θέλουν να ευχαριστήσουν όλους εσάς, τους χιλιάδες αναγνώστες της κορυφαίας ιστοσελίδας για την επικαιρότητα του Άρη και υπόσχονται να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για την σωστή ενημέρωση απρόσκοπτα και πάντα με ταπεινότητα και σοβαρότητα.

To Top