Η αγωνιστική συμπεριφορά στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει τον δρόμο…

Στο πρώτο ημίχρονο, προβλημάτισε… Έδειξε ένα πρόσωπο παρόμοιο με αυτό των τελευταίων αγωνιστικών, όταν και σπαταλούσε συνεχώς ευκαιρίες, μένοντας μακριά από το εύκολο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ήταν διαφορετικός και αποτελεσματικός όσο ποτέ άλλοτε φέτος. Αυτό ήταν και το ζητούμενο της χθεσινής αναμέτρησης. Να βρεθεί δηλαδή ο τρόπος, ώστε ο Άρης να μην παίρνει με την ψυχή στο στόμα τα αποτελέσματα.

Η εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο ήταν άκρως ουσιαστική. Η πίεση προς την αντίπαλη εστία παρέμεινε αμείωτη και το γεγονός ότι στα πρώτα λεπτά κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την αντίπαλη άμυνα του έδωσε την ευκαιρία να αποβάλει το άγχος και να κυνηγήσει με καθαρό μυαλό το δεύτερο γκολ που αυτόματα θα “κλείδωνε” τη νίκη-πρόκριση.

Σημαντικό ρολο φυσικά έπαιξε και η φυσική κατάσταση των φιλοξενούμενων που μετά το 50΄ υπέστη καθίζηση. Ακόμα και σ εκείνο το σημείο και παρότι ήταν αρκετά εμφανές ο Άρης δεν “κάθισε” στο αποτέλεσμα, κράτησε ψηλά τους ρυθμούς του αγώνα από την δική του πλευρά και ζήτησε όσα περισσότερα τέρματα μπορούσε, ώστε να εκμηδενίσει κάθε πιθανότητα για ένα στραβό αποτέλεσμα.

Η εμφάνιση του δεύτερου μέρους σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα είναι αυτό που πρέπει να κυνηγήσει ο Άρης από εδώ και πέρα σε κάθε αναμέτρηση και μάλιστα από το πρώτο κιόλας λεπτό.

To Top