Η απουσία Τζεβελέκη “χάλασε” την σύσκεψη! Έγινε ενημέρωση, δεν πάρθηκε καμία απόφαση! Τα (ξανά)λένε προσεχώς!

Χωρίς καμία απόφαση και καμία δέσμευση ολοκληρώθηκε η σύσκεψη διοίκησης και μετόχων της ΚΑΕ Άρης. Ο λόγος ήταν η απουσία του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, ο οποίος αν και είχε ενημερωθεί και είχε υποσχεθεί ότι θα είναι παρών, τελευταία στιγμή ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να παραβρεθεί, γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν πάρθηκε καμία απόφαση, αν και ήταν παρόντα όλα τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ. Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, από τη στιγμή που ο Θανάσης Τζεβελέκης και ο μεγαλύτερος μέτοχος είναι σε ατομικό επίπεδο και πρόεδρος διοικήσεων που είχαν αρνητικές χρήσεις.

Η απουσία του και ο τρόπος με τον οποίο ενημέρωσε γι’ αυτήν προξένησαν αρνητική εντύπωση σε όλους, όμως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, παρουσία και του κ. Τζεβελέκη, ώστε να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν δεσμεύσεις.

Η ενημέρωση πάντως από τον ορκωτό λογιστή και του νομικούς έγινε παρουσία και των διοικούντων της ΚΑΕ προς τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, όμως η σύσκεψη δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που όλοι θα περίμεναν λόγω της απουσίας του κ. Τζεβελέκη.

 

To Top